Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns ingen kort beskrivning till denna historia, detta fenomen. Därför inte lönt att kort försöka beskriva denna text.


Flickan som målar flickor med hår av blommor

Jag vill missa något världsligt viktigt för att trösta dig om du gråter, jag vill tveklöst ta ett tåg, buss eller springa för att ta mig hem till dig om du säger att du behöver mig, jag vill att du utan förvarning plingar på min dörr och tar mig till skoltaket för att sitta mitt emot varandra under stjärnorna, dricka cigg, röka vin och tala till varandra en hel natt, jag vill tuta utanför din lägenhet och se dig bli glatt överraskad och sedan skyndsamt komma ut ur dörren, sätta dig i bilen, ger mig en glad kram för att ingen av oss sedan veta vart vi ska utan bara veta att vi är tillsammans, jag vill få klagomål från mina lärare att jag inte sköter mitt skolarbete, jag vill få klagomål från min mamma för att jag inte tillbringar tillräckligt med tid i vårt kärleksfulla hem, jag vill att du, när jag sitter på mitt rum för att skämmas efter dessa klagomål, dyker upp utanför mitt fönster och skuttar ivrigt för att du vill komma in, jag vill se dig klättra in genom mitt fönster, sätta på skön musik och jag vill att du sedan tar min hand och drar in mig innanför lakanen, pussar mig och sedan vänder du dig om, jag lägger min vänstra hand under din haka, framför ditt bröst och i dina händer, jag vill att vi sedan ska ligga så hela natten och att du sedan kryper ut samma väg som du kom, pussar mig mellan fönsterkarmarna och sedan utan ett ord skuttar över grannens trädgård och till din cykel som du ställde en bit bort, jag vill ta hand om dig när du är sjuk trots att mamma klagar, jag vill en tisdagsförmiddag bli kidnappad av dig för att gå ut i en skog, vandra på och utanför stigarna för att till slut komma fram till ett träd som vi bara måste sätta oss i, och i det trädet sitter vi i med våra ben gungandes och våra fingrar krokade tills det plötsligt blev mörkt utan att vi visste att tiden fortfarande gick, jag vill se tillbaks på vårt förflutna och le med mina nöjda muskler, luta mig tillbaks av själsligt välbehag och välbefinnande, vetandes att kärleken var svaret på allt, att kärleken var räddningen, känna hopp inför en kärleksfull värld och en skön död, en död som inte kunde vara en bättre slutstation för mitt liv, en död där jag, genom minnet av dig, ler.

Men förmodligen förblir du den som gör att jag vaknar och inser att jag hellre hade somnat om och slutit mina ögon för evigt, trots att jag då inte kommer dö leendes utan med en min som skriker besvikelse och lidelse.




Fri vers av DC
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DC
DC