Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 24 februari

Blå hägring mellan

köldförfruset eterhav

göjemånaden

©YM Bohman -10

 

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-24 10:06



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
göje, dotter till Snö den Gamle - ack vore det så väl - så tackar jag dig

blåhägring - vackert och tids nog - vi väntar
2010-02-24

    ej medlem längre
Frostmättad dikt.. och så fick jag lära mig ett nytt ord.. göjemånad. Och ordet "Eterhav" får mig att fundera på om det finns en dubbel botten i dikten. För eter leder mina tankar till den himmel/rymd där radiovågor färdas
2010-02-24

    ej medlem längre
haha...det är bra med google när man inte vet!
Fin haiku!
2010-02-24

    ej medlem längre
jättefin,
men vad är nu göjemånaden?
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER