Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så viktigt att du är både fågelbo och vildsvinsgryt på samma gång



om hon reser sej upp
så rinner han ur henne
så hon brukar somna kissnödig
för att hon vill älska honom mer
hon har lärt sej flugfiska
och säga inshallah och slår ibland sönder porslin
för att skärvor betyder lycka
där han kommer från
på mornarna öppnar hon fönstret
och släpper ut håret från hårborsten
till fåglarna
att bygga bo av
och viskar till sitt eget bröst
"det är så viktigt att du är
både fågelbo
och vildsvinsgryt på samma gång"
sist vi sågs satt hon lutad mot sin gitarr
och ville att den skulle gå sönder
för att hon skulle få tänka
att det inte gör nåt
hon säger att hon tror
att hon gör vad hon kan för att vara lycklig
men att det är så svårt att säga




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 465 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-24 12:11



Bookmark and Share


  Jewel_x
Du vet ... att du kommer att bli så stor en dag.

Jag vet, att dina ord kommer att finnas kvar hos mig för alltid.
2010-03-04

  David Calvert
tankeväckande, bra flyt i texten.
2010-02-24

  Mikael Lövkvist
Fantastiskt vackert skrivet. Dina ordbilder fångar verkligen känslan av det upplevda nuet. Rent strålande.
2010-02-24

  Svartsilver
väldigt vackert och din text är så poetisk ett bomärke.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna