Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom sol


sol sol var är du
kom kom och rädda oss
oss rädda frusna barn
i kalla vinterlandet
befria oss från våra iden
hjälp oss ut ur istiden
kom smek oss varma
med din mjuka hand
kom ta oss långt bort
från detta frusna land
kom för oss hem till
din sommarstrand




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 245 gånger
Publicerad 2010-02-24 23:07



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Jag längtar till en sommarstrand.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta