Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekanik

Här finns bara rostiga tankar.
Smittan av spetälsk för oss mekaniska.

Bara en halv kropp kvar.
Sen ruttnar han bort.

Plåtens mögel äter inifrån & ut.

Det finns inget kvar av det som var kött.
Bara ljudet av något som föll ner.
Kanske försvann ännu ett öga,
kanske hela han.

Det finns ingen människa kvar.

Här finns bara rostiga tankar.




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt