Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våroffer

Gröna ljungeldar i en vit måne
under en röd himel
Modern öppnar sig för hans offer
Sluter sig om hans längtan
Blodet glimmar svart i ljuset från en
stjärnklar himmel
Droppar från kniven över hennes vita marmor;
strimmor av rödaste guld
Som den ännu orörda
våren

Mannen,
Offerblodet

Modern,
Månen

Bultande,
längtande
för våren




Fri vers av Mika Boström
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 20:43



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
jamen denna är kanon! får mig att få lite varulvs vibbar. men det handlar om snö och vår.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström