Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nynnandet som du inte vet att du tycker mycket om



försök att inte vara så ensam jänta
sej dej runt och inse att det inte finns annat än bortbytingar
och att hemma när allt kommer omkring
bara är ett knarr i trappan, en doft av vidbränt kaffe
och ett nynnande
som du inte vet att du tycker mycket om
i stort sett bara
en plats att gömma sej för vargarna
så fatta galoppen och gå nu
drick dej full på billigt rött vin på portugals bakgator
tills du kan skicka ett vykort
där det står att du kysste någon igår som sa
att han måste hem
och du kom på dej själv med att säga
att du vet hur det känns
ett vykort där det står
att hemma när allt kommer omkring
är ett knarr i trappan, en doft av vidbränt kaffe
och ett nynnande
som du inte visste att du tycker mycket om
för att inte tala om
en plats att gömma vargarna




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna