Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ljus...




Behöver dig nu

Behöver dig nu

ledstjärna ledljus

att lysa min stig

din stöttande arm

runt min skuldra

 

Din varma andedräkt

som blåser liv

glädje tillbaka

till själen

 

Smekande lekande

kärleksljus

du åter mitt hjärta

får fylla...




Fri vers av sulimaa
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-26 00:39



Bookmark and Share


  aol
så vackert så,
2010-02-27

    ej medlem längre
En stilla bön
från själslig
strupe
som vill vår
2010-02-27

  Bernhardina
Helt enkelt jättevackert!
2010-02-26

  Suzy med punkterna
Vackra tongångar
2010-02-26

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2010-02-26

  peter markurth
bra
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa