Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar Alvar!

 

Barnet slogs blodigt av faderns trubbiga mentala händer

- Tuktas! Veta hut! Alvar ... allvar!

Du borde skämmas! Skrek han med sina grova hetständer

- Skärpning! Passa dig! Alvar ... allvar!

Nu är barnet Alvar stor. Med större händer än sin far

- Swisscch! Bonk kadonk! Allvar ... Alvar!

Alvar knäcker tänder faderns trut till endast tomhet kvar

- Alvar ... alvar .. aavar ... aavaa ... aaaav ... aaaaa!!!




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-11-02 09:50



Bookmark and Share


  Fredric
Gillar ditt sätt att skriva i denna, läste titeln som allvar allvar första gången.. Men när jag började läsa såg ja... Gillar din 60-tals Batman med Swisssch! Bonk Kadonk.. Däremot så får jag inte till näst sista raden.. Får inget flyt i den..

Alvar knäcker tänder faderns trut till endast tomhet kvar
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön