Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krukväxten


 den där håriga krukväxten
i sjukhusfoajén

ullkaktus tror jag den kallas för

såg den häromdagen igen

kaktusens egen Peps Persson

den har alltid stått där
(eller spelar minnet ett spratt?)

tyckte den stod
och lyssnade tyst på mig
när jag grät min första
öroninflammations-blues
 
den följer mig nog även
(lite lätt bockad kanske)
på min egen rotrock-reggae

när jag helt orytmisk
är på väg mot mitt
första riktiga fäste
på den här jorden




Fri vers av Almagrundet
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-03-15 18:27



Bookmark and Share


  Cris
Hm...det är inte utan att man undra... men men
Rotrocks reggie..

Beträffande krukväxten så är det säkert samma kaktus... de är seglivade.
ser den framför mig.
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet