Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För er som undrar vart jag tagit vägen

Skriver fortfarande men publicerar inte.... kram alla




Fri vers av Glensan
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-27 03:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att skriva för att endast göra så
och inte publicera

kan anses vara moget
2010-03-01

  Line W
Håller med här, hoppas på att få läsa dig snart igen!! Kram :)
2010-03-01

  kråkan VIP
just d..varför inte?
2010-02-28

  Karin Rosberg
Saknar dina dikter men du är välkommen tillbaka!!! kram
2010-02-28

  sulimaa
Du kommer tillbaka när du är mogen för det vännen...lev och må bra ...kramen!
2010-02-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Så kan det vara, själv så tänker jag mest, men får inte ner det vettigt med bokstäver....Kram till dig!!/B
2010-02-27

  Junitvillingen
Tror du vet vad som känns bäst för dig själv. Du publicerar när det känns rätt att göra det. Synd bara att vi inte får läsa din fina poesi just nu. *Kram*
2010-02-27

  Nina Nightwish VIP
Varför inte? Kram
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan