Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeters sällskap.




Om du vill hata mig

Om du vill hata mig

gör det fort.

Vill du älska mig

så lova det inte för evigt.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-27 17:01



Bookmark and Share


  Amorina
Ja, vem vill bli hatad länge?
Och vem kan lova att älska för evigt?

Berörande.
2010-03-10

  mare VIP
Mycket bra..
2010-03-01

  stenen/ Yv Ericsson
För mig står "hata" och "älska" i ett märkligt förbund..
som "fort" och "inte för evigt". bra.
2010-02-27

  Nina Nightwish
Bra, klok text:)
2010-02-27

  Fredric
Enkelt och klockrent...
2010-02-27

  Lavinia Röd
Föränderliga starka känslor....Hata är ett starkt ord tycker jag. Å nog är det svårt att hysa negativa affekter över huvud taget för dig!! ;)
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP