Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän ängel.

du är det ljuvaste i din tid,
du är fängslande stor.
du bär med vingar de bördor
du så omsorgsfullt lyft av mina axlar.
en ängel,
så lidelsefullt beskyddande
o vacker.

ty tiden passerar,
var sekund du omfamnar
mitt skyhöga damm av existens.

o för alltid ska jag älska,
beundra,
din beröring mot min själ.
hur du helar mitt hjärtas ryggrad,
lättar den tunga pulsen för
att gestalta min tro.

du uppenbarar dig
i solljus.

amelie, min vän.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 709 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-27 17:20



Bookmark and Share


    ordskalv
Det är sjukt vad mycket nytt jag har lärt mig av att läsa dina dikter. Du är grym! Fortsätt med det här
2010-07-06

  poetlinan
Underbart vackert skrivet! "mitt skyhöga damm av existens" och "mitt hjärtas ryggrad" vilken poesi!
2010-03-01

  Emme VIP
Jättefint skrivet...
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson