Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se till min fourliner till höger i min profil så blir raderna lättare att förstå.




Ännu inte

Jag har ännu inget liv att sitta på

Jag har ännu ingenstans att vara

Mitt liv har varit ett slags tidfördriv

i väntan på det underbara...

 

Så låt mig stilla gå

Låt mig sakta fara

bort från denna livsdepå

bort från detta uppenbara




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-27 19:28



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du fångar mig med dina rader...
2010-03-26

    ej medlem längre
missa inte tiden medans du väntar, den är värd mer än så,
men jag tycker om din text, bokmärker
2010-03-26

  stenen/ Yv Ericsson
Ah! ett liljeholmens gick upp:) in the century of 1964. okey.
2010-03-08

  Carola Zettergren
Elegi... visst har vi anledning att stämma in, alla vi som aldrig hittar den där platsen att vara på!
2010-02-27

  stenen/ Yv Ericsson
me? nu förstod jag inte? fast du hänvisade. "puckostenen"...
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP