Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina stjärnor är döende



Jag blickar upp
mot den dystra himlen,
minnena bleknar
och skuggorna leker
i suddiga skepnader

Förstår du,
det är mörkt om nätterna nu
månen har fallit ner
och mina stjärnor är döende





Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-11-02 14:24



Bookmark and Share


    afrika
vackert.
Uppdelning mellan först "rak" (kan inte den korrekta benämningen) och sedan kursiv känns spännande här när det endast finns två stycken.
2005-11-05

    Harry Schönhaar
Vackert framfört. Allt känns avvägt och balanserat. Det var titeln som fick mig att läsa dikten.
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom