Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än ytan visar

 

de stannar där orden
dem du viskar i tysthet
i den ändlösa vardagen
där krukväxter vattnas
och hjärtan älskar
mer än ytan visar

men i vår film
spelar kärleken än
och vi dansar


i sommarens sista timmar
där natten vilar mot morgon




Fri vers av kath
Läst 715 gånger
Publicerad 2005-11-04 08:31



Bookmark and Share


  Hanna Pilbom
Mycket vackert
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath