Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du





om du vände om
nu när ljusen falnar
och vi griper efter orden
för längesedan tystade

vid vårt bord
sitter skuggor av oss
ännu levande

värmen av din kropp
smeker min svala hud
i en tanke i repris

och i sandens sång
lyssnar vi till
öknens blommor

hur de viskar
i det vindstilla

men min hand i din





Fri vers av kath
Läst 576 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-19 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath