Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson får veta en sak


både du och jag vet
att vi kan dricka vin under gulnande plafonder

men visste du
att om jag bara kunde
skulle jag måla dina drömmar

i en svagt smultronröd färgskala
sprungen från dina rodnande kinder

dessa ord viskade herr larsson till fröken mörk

kanske kunde jag
en enkel man av världsklass

få dekorera dina mörkaste stunder
med tapeter gjorda av fantasi
och små små blommor

fångade i den annalkande vårens flyktiga sekunder

du ska veta en sak herr larsson
och det är att jag vet en sak
som du inte vet

fröken mörk böjde sig fram och viskade

och det är
att du kan ju alltid få försöka




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1099 gånger
Publicerad 2006-03-19 23:36



Bookmark and Share


    Erika H
fasiken,
vilket språk
som en mjukt svepande hand längst rosblad på bädd av nyklippt gräs
som en skål med söta vindruvor och ett fylligt rött vin
totalt magiskt
oj... måste läsa mer av dig
erika
2006-10-26

    lakritz
mmmmmmysigt ;-)
2006-09-26

  Jessica Ebbesson
En mycket varm och kärleksfull larssonläsning..
2006-03-20

  kath
guld ......... kan du sända herr larsson hit ....... bara till låns för en stund ...

tack för underbar läsning ... jag tycker så mycket om dessa människor som kämpar med att få var a just det de är ...... en rättighet inte helt lätt i vårt något ensidiga land ...


5++++++++++++ och favorit
2006-03-20

  Ola Rydberg
du briljerar gång på gång
gillar speciellt
( om jag bara kunde
skulle jag måla dina drömmar
i en svagt smutronröd färgskala
sprungen från dina röda kinder)
och slutet är fräckt
2006-03-20

  Cattis Rönn
myspysläsning...önskar jag hade en herr larsson som kunde måla som han....superbra skrivet...en text som får en glad!
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP