Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill





stunder innan mörker
vikta invid oss
- stilla faller nu

i ett andetag av tid
- så nära ändlighet
leker livet tafatt

och vi reser utan skydd
- böjda intill
i närhet av slut




Fri vers av kath
Läst 632 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-13 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
trygghet. så känns den.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath