Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan det är försent


där natten inga vänner har
och kölden biter alla vid liv

där finns ett barn
gömt av rädsla

under en grans snötyngda grenar

vintern skickar en hälsning
med dalande vita flingor av frost

repa mod repa mod mitt barn
repa mod

innan det är försent





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 629 gånger
Publicerad 2006-01-03 21:23



Bookmark and Share


  kath
"där natten inga vänner har
och kölden biter alla vid liv

där finns ett barn
gömt av rädsla"

och det söker ..................

blir favorit
2006-01-04

    ej medlem längre
Den här var både djuphet och trots mot allt vad vanmakt är Ja.. hoppas det inte är försent..Inte för mig, men för de många som läser det här och kämpar med sina liv..Jättefin poesi..;)
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP