Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett rum



som kvarglömda ord
i ett rum
stängt för vintern

min undran över
det hårda
undangömt i
mjuka fraser

dagar stängda
resor i en tid förlorad

ändå är det där
jag söker än




Fri vers av kath
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-28 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath