Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en tid




bredvid källans slut
i en stund avklädd
lät vi livet falla

utan början nu
så bröts tystnaden
och löften givna

ekan flyter än
i en stulen värld
som fångar går vi

utan ånger
låter jag dig

i en tid av gränser




Fri vers av kath
Läst 581 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath