Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattvaken


klockan var fyra när kroppen vägrade sova
hon visste inte varför och ville inte veta

ville bara måla

när hon sparkade av sig täcket och drog på sig morgonrocken lyste det svart av höst och natt i hennes fönster




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-18 18:22



Bookmark and Share


  aol
gillas bra flöde väldigt vacker poesi
2008-02-01

  kath
alldeles så .... tack för ord som träffar min verklighet .........

det är en så härlig rytm i raderna som gör texten så skön att läsa och förstärker innehållet perfekt ----

den här blir favorit
2006-11-19

    Erika H
skapandet har ingen klocka
och tur är det
härligt mysig text som gör mig glad
erika
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP