Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bredvid






böjd och förlåten
undan bördor
sveper vi natten

den leker i våren
och vindar bär

framför hållplatsens gåta
vi i följsamhet

kan du förklara
ber jag
du bredvid

och natten




Fri vers av kath
Läst 641 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath