Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sin form




i ljusets skugga
bakom natt
vakar vi stilla

i väntan på sen
bland dårar som vi
söker dagen skydd

däri letar formen sin färg
den morgon bjuder




Fri vers av kath
Läst 596 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-14 08:29



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
En mjuk och dov dikt
du är lika strålande som alltid
kram
2015-06-05

    ej medlem längre
underbart. tack!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath