Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med inspiration och hjälp av kath... läs gärna hennes \"och om det är OK för dig\" den passar bra till denna..


fröken mörk letar rymdskepp


fröken mörk saknar någonting men vet inte riktigt vad
hon är berövad något hon inte kan greppa
så i brist på vetskap

letar hon rymdskepp

man finner henne ofta sitta ensam
stilla som en vacker outgrundlig staty
stirrande ut över rymden
in i himlen

försöker se bortom stjärnorna
ovan molnen

hon utövar en desperat jakt
efter en annorlunda lift
som kan ta henne

hem

för fröken mörk
känner sig inte alltid bekväm
bland andra

då känner hon sig övergiven
annorlunda och malplacerad

strandsatt på fel planet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1052 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-21 10:44



Bookmark and Share


  sol
mm. skön. mysko.

letar rymdskepp,
ja, de gör vi väl alla?

gillar texten.
vardagligt enkelt..på nåt sätt gripande alldagligt ovanligt?
.
2006-10-08

    ej medlem längre
Den var oxå bra skriven men på ett annat sätt. Gillar bäst "letar hon i rymdskepp" lite melankolisk betyder det att hon har för höga förhoppningar om livet den här fröken mörk?
2006-05-28

  stannar kvar
Fast könet är fel, kan jag inte annat än att tänka på "sista mannen på jorden"....
2006-02-25

  Bodil Sandberg
Den här tar jag till mitt hjärta...det är en underbar liten berättelse om fröken mörk...strandsatt på fel planet...
2006-02-22

  Last Word Spoken
"But somewhere in a private place
she packs her bags for outer space
and now she´s waiting for the right
kind of pilot to come
and she´ll say to him;

I would fly to the moon and back
if you´ll be...
If you´ll be my baby?
Got a ticket for a world where we
belong
So would you be my baby?
2006-02-21

  kath
gillar hela din vackra bild av fröken mörk .......... den ger uttryck för varm ödmjukhet inför hennes längtan till det som känns hemma och som ibland blir

" ......en desperat jakt
efter en annorlunda lift
som kan ta henne"

du skriver underbara texter ................ den här blir utan tvekan en favorit
2006-02-21

  himlens hemlighet VIP
vad fint du skriver om fröken mörk...hon e braaaaaaaaaa! *skrattar*
jag vill ha alla böcker du ger ut om henne sedan...ALLA!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP