Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget annat





vacker är berusningen
bredden fylld i
steg vilande

från då till sen
vår evighet

bakom sorgers draperi
scener målade

jag reser utan
viker runt
släpper tag

där i en stillhet
livet som det är

inget annat
och allt




Fri vers av kath
Läst 604 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-27 09:34



Bookmark and Share


  Anna H
Fint! Jag känner hur tankarna springer iväg med mig och formulerar egna ord och egna sammanhang. Tack för det!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath