Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infrusen kärlekssaga.

 

Dina ögon glittrar som krossad is

speglas av falsk diamant

Din kropp står som en glaciär

med natten som bundsförvant

 

Ditt hjärta rymmer en hel ocean

utan att röras en tum

Din mun har form av en levande våg

men framstår ändå som stum

 

Dina händer lämnar ett spår av frost

fast de är mjuka som lin

Ditt ansikte fårat som frusen tundra

som aldrig ändrar en min

 

Du har en yta som ingen kan spräcka

är stenhård till varje pris

Du är byggd kristall för kristall

Du är en drottning av is




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 821 gånger
Publicerad 2005-11-07 22:33



Bookmark and Share


  Hanna Pilbom
Åh, den här var riktigt bra!
2005-11-26

  Smultris
Riktigt, riktigt bra ;-)
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman