Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskonstnär


Jag var ute
och lekte konstnär inatt

målade himlen
med guldröda färgpennor
i väntan
på morgonljusets
glittrande ankomst




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 720 gånger
Publicerad 2006-10-25 16:05



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Naturen är en befrielse!
2007-02-05

  Lithia
Vackert!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom