Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sipprande ord


Det lilla barnet
djupt inuti
gråter och ropar och ber,
har en önskan
en längtan att bli sedd
och älskad
för den jag är

Svaren på frågorna
är tystlåtna
och hoppet har strömmat iväg
med vårregn och daggdroppar
och så står jag här igen
vid sidan av,
utanför drömmarna
där alla mina ord sipprar bort

ty vem kan älska mig
för den jag är?




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-05-25 18:20



Bookmark and Share


  Glitteringly
ååh jaa! så vackert vackert :) har saknat dina djupa, fridfulla dikter. det får mig att må bra innuti, för de har en sådan fin mening också!
2006-09-28

  casanova
snyft :')

så fint...bra rytm med fin text
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom