Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt på

Lätta på foten
lättfotat sprunget
i tungt vilande snö

Förunderlig andhämtning
skälvande
uppskakad

Vi stillnade
hunden hölls in
beordrades

Rådjur passerade
harar hastade

Vilka stunder













Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-20 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen