Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vidgat perspektiv





kan
uppnås genom
att försöka se världen också
med den andres
ögon




Fri vers av Rachel Roth
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-11-02 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jomenvisst är det så, som taget ur Bibeln
2005-11-02

    Harry Schönhaar
Dikten är som ett visdomsord, en evig sanning.
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth