Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi blandar (vilt) och ger.........., mycket instrumentaliskt denna vända.....


"ORDVERKSTA´N (MIXED) !"

AmatörKannibal =
En självgod och extremt professionellt inriktad diktare, som "käkar amatörpoeter till frukost"...



AntipolitikFanatiker =
En världsfrånvänd och flummig individ som, till varje pris, vill undvika eller desauvoera dagspolitiken..




ReligionsRevisionist=
En religiös individ som, fullständigt kategoriskt och opåverkbart, sätter den egna
religionen i första rummet ....




SportSatanist = En synonym till huligan ......




Sexofån = En sexgalen individ med en pervers inriktning på Riktigt Vansinnigt sex !



Trump-E.T. = En exeptionellt tjurig kollega till E.T . (The Extra Terrestrial)




Fag(g)ot-T = Manliga Homosexuellas favoritinstrument....




Bastuba - D = Ett populärt instrument bland bastufantaster...




Elor- GEL = duschgel, speciellt anpassat för organister och kantorer...




-------

















Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 22:59



Bookmark and Share


  C.Degerfeldt
toppen!
2010-02-28

  aol
bra skriftat, ler gillas
2010-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Självutnämnd diktator = en man som tror att han kan pådyvla andra sin vilja.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska