Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldprinsessan




det kanske inte var den eldiga, flammande, gnistrande, guldprinsessan



det var kanske,
lugn, ro och frid i hjärtat och sinnet, den väg du vandra, slickad av flamman, gräset till aska




det kanske var minnet, av en silverdröm på våra läppar våta

svarta av aska, förglömda, förlåtna,

slingor utströdda,




vid sidan av din väg, gick jag, som trodde mig vara,
helig

vitklädd, levande, med guldstänk i mitt hår,



som du tog,

till ditt hjärta












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-28 17:17



Bookmark and Share


  peter markurth
söt mkt fin
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP