Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära mor

Du sade en gång att det var min attityd det var fel på
Du sade också att du kanske borde få mig att bli rädd för dig
för då kanske jag skulle lyda dig,
eftersom du fick för dig att jag löd min far pga rädsla

Hjärtliga gratulationer, du har lyckats!

Min attityd, min inställning har förändrats
Jag är olycklig
Och du har fått vad du önskade,
en undergiven, bävande, blaserad tonåring till son

Kära mor, jag skulle kunna gå till världens ände för dig
Inte utav kärlek, utan utav ren pliktkänsla




Fri vers av DC
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 19:14



Bookmark and Share


  anita VIP
Helt underbar skriven.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC