Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsspråk

 

I ditt kroppsspråk

Lät du mig förstå

Allt fast du sa ingenting

Tanken blev ett kaotiskt inferno

 

I ditt kroppsspråk

Blev jag ett villebråd

Ett jagat byte

Av orden som aldrig fanns

När ett rungande mmmmm

Betydde allt

 

Genom ditt kroppsspråk

Talade kroppen

Den döves språk

Där din kropp lät mig förstå allt

 

Orden som uteblev

Visade tystnaden sitt rätta jag

Där tillrättavisande du mig

När du tyckte jag gjorde fel

Där i tystnaden ströp du mig

Band du mig

när du lindade in mig i ditt

tysta kvävande

 

Snälla ge mig orden

Som säger allt

Sälla ge mig orden

Som finner ro när jag ligger på ditt bröst

Säg orden som du inte törs

 

Kroppsspråket i tystnaden

får säga mig allt

där orden uteblev

Där ett stumt jag älskar dig

var all värme där orden lämnade

tystnadens plågsamma ande i pina

I samma rädsla för att göra fel

I samma rädsla för att säga dig för mycket

Fick mig att gå

 

Så snälla säg mig orden

Som säger allt

Snälla säg orden

Jag älskar dig

Forma dina läppar

I små så betydliga ord

 

Men i stumt jag älskar dig

Vandrade vi vidare

på varsitt håll

 

Kroppsspråk

 

Tystnad

 

 

Ord

Så betydliga ord

 

 

 

 

 




Fri vers av Andrum
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum