Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om deprisson. jag tor att alla har varit där någon gång. ville sätta ord på de.


Depressionen av din profil

Solens knektar fångar din svagaste punk

Din nakna kropp blottas för dom dömande

Du trodde du bad

Bunden du är i ödets cell där sorgens vålnades vakar

Ja kämparnas glöd sakta falnar i din själs djupa ro

Styngnens timme är här

Planeten är din behörighet

Så snälla

Låt livets nektar sippra i jordens sköna längtan

Låt harmonins glada ensamhet själva i det tystaste tysta

Du föll

Nu står det svarta och vita inför val




Fri vers av FrökenABC
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 13:34



Bookmark and Share


    Shush
Träffande och vackert beskrivet.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC