Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IceRace

Och vid väggen står cykeln kvar

omsluten av en isig kontur

hänvisad bara till sig själv

 




Fri vers av Connie
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-01 20:24



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Cykelmelankoli
2010-04-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett alster som skapar starka bilder till bild.
Fint att se dig här igen
2010-03-01

  Carola Zettergren
Snygg bild med snygg text till!!!
2010-03-01

  Marlboroman/Hg VIP
Den här typen av texter tycker jag oerhört mycket om
Om de är bra.
Denna tilltalar mig starkt.
2010-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Precis som jag.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie