Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv utan liv?


Du har insett att
Du är utanför, till slut.
Det gör himla ont.
Mer ont än ungdomens
Ensamhet; nu saknas hopp.

Hoppet har du för-
vrängt sett, ej vågat, ej fött.
När var du normal?
När älskade du dej själv och
När började du hata?

Där skon klämmer;
Hatet, att vilja dö.
En sjuåring vill,
En 13, flera 20-
åringar har tänkt Why? men

Livet är heligt
Vi dör när vi ska solklart.
Tur vi har ödet.
Även om vi hatar det
ibland; vill skapa eget.

Ensamheten är det jag föddes med.
Jag tror mina föräldrar gav det på sked.
Båda var trasiga andra tog över
Ingen såg vad Jag behöver.




Fri vers av Taggsvamp
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 22:06



Bookmark and Share


  MikotoMinagi
Sorgsen men bra!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp