Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chile, en smärtans dag

Om jorden skulle falla över mig
och munnen fyllas av mylla

tystnaden vrida tankarna ur led,
skalvet efterskalva
med mörker mellan oss

Vi delar smärtan i detta,
livet faller i gemensamt ras

Hur vi hör samman, tillsammans
genom huden och märgen
andas hjärtats slag


min syster, min bror

min bror, min syster






Fri vers av Rachel Roth
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 23:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
- vi delar samma jord - samma måne - samma sol och snurrar runt i samma rytm - smärtan i din dikt känns ända in i märgen
2010-03-01

    Jnåt
denna dikt är tilltalande i sin smärta. chile är närmare än vi tror.
2010-03-01

  thyra
Viktiga ord i poesiform! Fint!
2010-03-01

  Uppfångad
Måste erkänna att slutet är starkt, gillar sådana ordlekar

Vacker text
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth