Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åldrande hjärtan

Vattnet smeker berg
tills det bara blir en liten hård kärna
samtidigt så var det flera med i meningen
i våra åldrande hjärtan
sakta börjar droppar slå
mot fönstret efter torka
och inget namn var felstavat




Fri vers av Michael Lilja
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja