Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som sker omkring mig kan jag inte förstå, det känns overkligt

kolonier skepp o-hoj!
herrar!
modernism och patroner!
kapten vill ha svärd!
mot framtidens medvetenhet!
bygg en park! jag är ett boskap!




Fri vers av ffredfr
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-03-02 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr