Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

 

tröttvandrare sitter vid stranden

 

andas ohörbart

 

havet sköljer tröttögons hopplösta

 

tröttvandrare

kupar händer om vatten

 

kysser hennes ansikte i månsilverljus

 

skimrar strand

i månskäras vagga

 

tindrar i

 

ett

ögonblick

 

ljus

 

fyller den tröttes ögon

 

vattnet sipprar

omärkbart

ut mellan fingrar

 

utvilad vandrare reser sig

 

finner väg

återfylld




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser