Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anhalt

 

och där

skall jag drömma om
violer om
violljus

inte om
stjärnor om planeter

ty med dem skall jag dansa
i nätters i dagars
stränder

jag skall springa in i vattnet
översköljas
skölja  vatten över mig in i
vattenfalls ljuskaskader

dansa med ängarnas alla blomster
med de nätta med de skira

lyfta lyftas
in i vind

flyga
bäras bära
vara i liv

ty en sak vet jag ensamhet
vänjer sig själen

aldrig

ej vid

accepterar gör den
men inte vänjer
sig vid

visst vet jag att jag aldrig är ensam
det är inte den ensamheten jag talar om

och där

skall jag drömma om
violer om
violljus

inte om
stjärnor om planeter

med

 

med

drömmens sanna
ljusvärme




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-02 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser