Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN TILL VÅREN





Våren var här igår medan snön töade
längtan blev till bilder utav,

fruktbarhet

idag kom fröken vintersnö på besök
och mina drömmar blev till,

snöflingor,


kampen mellan vinter våren är kommen
det ända jag vill ha är gruset under mina,

skor


kära moder sol lys över vår-an vinterjord
töa upp och väckT fröna till liv och upp ur jorden,


Spricker livet,

ut





Fri vers av Fånga dagen
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 16:44



Bookmark and Share


  ia VIP
ja nu får våren gärna kliva över tröskeln
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen