Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
we fall in love


flickvän

kaffe, tack. svart. väldigt, väldigt svart.




ditt vilda hår
dina kaosögon

allt är kärlek





mina converse är så vita
att de nästan är självlysande
för de har inte hunnit bli
sådär snyggt smutsbeiga än








naken. precis som natten utanför. huden knottrar sig i skenet från gatlyktan. tänker what would a smarter person do?






du sa att dacryfili är
det konstigaste du vet
och jag tänkte
fan, måste du vara så jävla pretentiös?



vi är så jävla avtrubbade
ingenting förvånar mig längre
inte ens charlotte gainsbourg som
klipper av sin klitoris
i närbild





vi exploderar
precis som
hiroshima och nagasaki,
guds glömda barn






vad jag tycker om nu
när du
andas som en porrfilm
och jag gör som i sexnovellerna
och
rakar dig len








du är 1,74
jag är 1,63
du har d-kupa
jag har b-kupa
(men våra hjärtan
slår i samma takt
i alla fall)






nobody puts baby in a corner
och allt jag vill göra är att
hångla med dig i
vita prassellakan




Fri vers av gnupung
Läst 512 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-02 16:52



Bookmark and Share


  hassanzass
Waah! Vad bra! <3
2010-03-22

    Ficktjuv
Emyemyemy, denna text gör en längtande, sjukt fin längtan samtidigt som det känns som en liten irritation tränger sig fram, och det gör det hela mer intressant. Finfinfin
2010-03-03

  Doktor Vinter
haha, jag älskar prassellakan. och nakna nätter. och allt det där. men mest av allt älskar jag titeln. "flickvän". jag vill ha en. och din dikt gör så att jag vill ha en ännu mer! Bra. Puss.
2010-03-02

  sellout
waah! ojoj...här snackar vi ord som bara finns där och lever sitt egna lilla liv och liksom bildar något riktigt amazing.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

gnupung