Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det du?


hon

(du har inte sett mina demoner än. så förlåt på förhand. förlåt mig mina synder och mina klyschor.)


för jag vill aldrig mer. att. han lägger mig på rygg. eller mage, jag vet inte riktigt. han som berättar vad han vill göra med mig. vill aldrig mer. vara för full för att kunna svara. han som tar av mig mina byxor och trosor. tröjan som sitter kvar. inte så viktigt. vill aldrig mer. jag som inte kan röra mig. i mig finns inget motstånd. inte heller någon vilja att hjälpa till. vill aldrig mer. att. han spottar i sin hand. särar på mina ben. vill aldrig mer. att. han kommer i min mun. utan förvarning. jag som inte hinner svälja allt. det rinner från mungipan längs kinden. vill aldrig mer. gå därifrån och hoppas att ingen ska märka. torkad sperma i håret och byxorna ut och in.















är du
jävligt mycket guzz
bara snippa ingen snabel

är du
vegan eller
i alla fall vegetarian

har du
septum eller
i alla fall en tatuering

vill du
diskutera vårt
postkoloniala arv
på vår första dejt

vill du
dricka billig öl
och gå hem och knulla
efter spelningen

kan du
älska mig
trots mina pretentioner
för mina pretentioner








då vill jag bara säga att









du får akta dig
för
jag kommer med all
säkerhet
sannolikhet
att bli kär i dig


så bind mig. älska mig. jag är din slav. din soldat. din förkämpe. den du vill att jag ska bli. för jag vill bara känna allt på en gång nu.




Fri vers av gnupung
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-09 20:16



Bookmark and Share


    Bo Malte
starkt...
2014-11-10

  Louisedottern
Utblottande innehåll och ett otroligt textarbete. Blev tagen på sängen och slängd i väggen. Många tack för blåmärket.
2014-09-17

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Berör, jäkligt, naket, snyggt skrivet, själva formen, intressant uppbyggt både form och innehåll, innovativt.
2014-09-09

    MayaN
stark text som berör! Kram
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

gnupung