Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

Min kärlek den släcks och tänds igen
jag bär den stolt genom eld och sot
jag träffas av bra och dåliga män
av egen vilja och ensamhetens hot

Jag andas en egen varm låga som är stum
som endast få dödliga når
över hav och land och liv- ett mysterium
ska den alltid förbli vår




Fri vers av Gigi
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-11-02 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi