Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du säga mig vilket som är den sanna verkligheten.

Vem

kan urskönja
djupet och sanningen

i en annan
människas själ

så många
sanningar

din verklighet
men inte min

solen skiner
på oss båda två

men i den
enes sinne

kan det vara
beck svart

vems sanning
din
min
eller någon annans

vad är sant
i den verklighet
vi tycks leva i

finns det en sanning
som är den sanna

eller är
alla olika sanningar

fragment

en pusselbit
är inte hela pusslet

nej

hela pusslet
utgörs av flera

pusselbitar

likt olika fragment
som finns i livet.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 18:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skapar tankar om detta med verkligheten till vem som är vem och hur de är, behövs nog en en livstid eller två för att lära och förstå!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e