Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils vingslag sprider en doft av livet.

Ser du
tårarna

bakom mitt
skratt

ser du smärtan
fast jag ler så innerligt

ett djupt mörker
fast solen skiner och värmer så gott

jag har allt
borde vara lycklig

men livet
finns inte där jag är

det undflyr mig
likt en fjäril på lätta vingar

jag krampaktigt
håller kvar en dyr sekund

sen jag
släpper taget

vilset och förvirrat
jag stapplar mig

fram.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 18:46



Bookmark and Share


  Water VIP
Likt en hägring efter en oas när man vandrar i en öken
....och ändock är livet mitt i vandraren
2010-03-04

  blaite
Ibland räcker det inte att ha allt för det fattas oftast endock något. Bra text
2010-03-03

    ej medlem längre
en obehaglig känsla som jag delat ...
fin posei :-)
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e